Conan-tempaus villitsee – katso kissanpentuja livelähetyksenä lentokoneesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen monien värikkäiden vaiheiden kautta viimein palannut Conan O’Brien debytoi taannoin uudella Conan-ohjelmallaan SuomiTV-kanavalla. Paluu Suomeen ei ole kuitenkaan sujunut odotetulla tavalla, sillä katsojaluvut ovat synkentyneet viikko viikolta.

Nyt Conan on kuitenkin keksinyt hauskan tempauksen, jossa hänen tiiminsä laittoi joukon kissanpentuja minikokoiseen lentokoneeseen. Koneeseen on asennettu myös useita nettikameroita, joita voidaan seurata suorana lähetyksenä. Kyseessä on siis eräänlainen kissojen tuunattu Big Brother, jossa asuinpaikkana on lentokoneen matkustamo.

Tässä vielä tilanne lentokoneessa viime yöltä.Kuva: Conan Live Coco Cam

Conanin heikko menestys Suomessa on ollut yllätys, sillä Conanin ohjelman saaminen Suomeen veti Helsingissä kansaa jopa mielenosoituksiin. Esimerkiksi Facebookissa ”Conanin uusi show Suomeen” -ryhmässä ohjelmaa vaati Suomeen 53.000 jäsentä, joista valtaosa ei siis katsojalukujen perusteella nyt katso sarjaa. SuomiTV esittää Conan-ohjelmaa joka ilta kello 21.00 alkaen.