Harrastitko seksiä viime yönä? I Just Made Love -sovellus kertoo sen maailmalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Älypuhelimiiin kehitetään alati enemmän yksityisiä asioita paljastavia sovelluksia, sillä sosiaalinen media menee koko ajan syvemmälle ihmiselämään. Facebook, Foursquare ja muut vastaavat ovat saaneet nyt seurakseen I Just Made Love -sovelluksen, joka kertoo missä ja milloin harrastit seksiä.

Kännykkäsovellus tekee siis juuri sen mitä sen nimi kertoo. Sen avulla käyttäjä voi kertoa koko maailmalle harrastaneensa juuri seksiä. Sovelluksen slogan on sekin varsin paljonpuhuva: ”Kerro maailmalle! Tee kaikki kateelliseksi!”

Android ja iPhone -laitteisiin julkaistu sovellus kertoo GPS-toimintonsa avulla niin halutessasi myös paikan, jossa harrastit seksiä. Samalla palvelusta voidaan seurata kartalta missä ihmiset kulloinkin seksiä harrastavat.

Kaiken lisäksi seksiaktia voi kuvailla kertomalla miten sitä harrastettiin sekä kommentoida esimerkiksi kehumalla tai haukkumalla seksikumppania. Tähän mennessä Suomessa on julkaistu satakunta seksiaktia, joista valtaosa Helsingissä ja Tampereella. Turussa on palveluun ilmoitettu kuudesta seksiaktista.