Lady Gaga hakkerin uhriksi – ei annakaan iPadeja faneilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga seurustelee nykyisin Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjan komistuksen Taylor Kinneyn kanssa. Äskettäin laulaja poseerasi täysin alastomana Vanity Fair –lehdelle ja paljastavasta kuvaussessiosta julkaistiin video verkkoon.

Nyt poptähti on joutunut hakkeroinnin uhriksi. Hänen Twitter-tilillään ilmoitettiin maanantaina, että poptähti jakaa ilmaisia iPad-laitteita niille, jotka nauttivat joulutunnelmasta. Ilmoituksesta innostuneet fanit joutuivat kuitenkin pian pettymään, sillä kyseinen viesti oli julkaistu laulajatähden mikroblogissa hänen tietämättään.

Lady Gagan ja Taylor Kinneyn suhteen tultua julki asiasta paisui viihdelehdissä kolmiodraama. Ihmissusi Masonia televisiosarjassa näytelleen Kinneyn väitettiin nimittäin jättäneen pitkäaikaisen tyttöystävänsä megatähden takia. Petetty tyttöystävä sai tietää salasuhteesta komistuksen soitettua vahingossa exälleen taskupuhelun.