Saana Parviainen teki vaginavideosta rikosilmoituksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka suomalainen kohujulkkis Jussi Parviainen järkytti bloginsa lukijat julkaisemalla verkossa erittäin härskin videon. Siinä nähtiin lähietäisyydeltä kuinka vaimo Saana Parviainen esitteli vaginaansa kameralle Parviaisen ähkiessä kameran takana.

Nyt Saana Parviainen on tehnyt aviomiehestään rikosilmoituksen. Neitokainen kertoi asiasta blogissaan.

– EN ole Jussin kanssa yhdessä EIKÄ Jussilla ole MITÄÄN lupaa laittaa videoita ja kuvia minusta blogiinsa. Jussi kiusaa minua, olen tehnyt hänestä rikosilmoituksen. Odottelen hyvän voittavan pahan…. Saana Parviainen kirjoittaa.

Samalla Jussi Parviaisen blogi on suljettu. Saana-vaimo viittaa sulkemiseen omassa kirjoituksessaan.

– Ps. Se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa, käykää vaikka itse herran blogista katsomassa…. ;)