Sarah Shahi tuhmissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin esitetyssä L-koodi -televisiosarjassa nähty amerikkalaiskaunotar Sarah Shahi on tuttu kymmenistä muistakin televisiosarjoista, mutta varsinaista läpimurtoa sivuosissa viihtyvä neitokainen ei ole vielä tehnyt. Nyt sellainen on päivä päivältä lähempänä.

Sarah on julkaissut usein omia kuviaan Twitter-blogissaan, mutta aika ajoin hän on poseerannut myös varsinaisissa mallikuvissa. Nyt Sarah nähdään poseeraamassa Men’s Health -lehden sivuilla viettelevästi alusvaatteisillaan.

30-vuotias Sarah Shahi, oikealta nimeltään Aahoo Jahansouzshahi, aloitti varsinaisen näyttelijäuransa vuonna 2000. Hän sai ensimmäisen näkyvämmän roolinsa jo samana vuonna Spin City -sarjassa. Sittemmin sarjojen sivuosia on tullut kymmeniä, ja Sarah on nähty muiden muassa sarjoissa Teho-osasto, Supernatural, L-koodi ja Sopranos sekä muutamissa elokuvissa. Vuonna 2011 hän tähdittää uutta Fairly Legal -televisiosarjaa.