Voistako muka pulaa? Maailman rasvaisin herkku sopii karpaajille

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Norjassa on syntynyt varsinainen katastrofi, kun joulun lähestyessä maassa ei ole lainkaan voita. Voipaketin hinta on noussut jo kymmeniin euroihin, kun siitä on tullut kuin kultaa. Skotlannissa voita sen sijaan on ilmeisesti yllin kyllin, ainakin jos sikäläinen herkku jotain asiasta kertoo.

Voipulasta on syytetty kasvaneen viennin ja vähentyneen tuotannon lisäksi myös karppaajien taipumusta lisätä voin käyttöä. Nyt Edinburghissa on kehitetty todennäköisesti maailman rasvaisin herkku, joka käy myös karppaajille varsin hyvin. Kyseessä on nimittäin niinkin yksinkertainen asia kuin uppopaistettu voi.

The Fiddler’s Elbow -ravintolan tuote Braveheart Butter Bombs on lähes pelkkää rasvaa, joten sen terveysvaikutuksista voidaan olla montaa mieltä. Yhdysvalloissa jo aiemmin myyty tuote on saanut skottilaisen näkemuyksen, kun se päällystetään paikallisella maustevoilla. Ravintoloitsijan mukaan herkku on parhaimmillaan viskin kanssa.