59-vuotias mummo voitti lämärikisan: ”Uskomatonta!” – katso video

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Urheiluottelujen väliajoilla viihdytetään yleensä yleisöä musiikilla tai erilaisilla esityksillä ja kilpailuilla. Joskus yleisö tempaistaankin mukaan väliaikatapahtumiin. Nyt erään vanhuksen uskomaton lämäri jääkiekko-ottelussa ihmetyttää verkossa.

59-vuotias Brenda Hewlett nimittäin voitti itselleen Ford F-150 -auton lämärikisassa. Mummo osallistui kilpailuun, jossa hänen tuli lämätä jääkiekko kaukalon toisessa päässä sijaitsevaan reikään. Hewlett ei ollut koskaan aikaisemmin pitänyt jääkiekkomailaa kädessään.

Nettivideolla nähdään, kuinka kypäräpäinen mummo lämää kiekon 34 metrin päässä sijaitsevaa maalia kohti. Kaikkien yllätykseksi kiekko valuu suoraan maalitaulun reikään. Massena-areenan yleisö sekä ottelun selostaja sekoavat täysin uskomattoman lämäyksen jälkeen. Myös Akwesasne Warriors -jääkiekkojoukkueen pelaajat tulevat videolla jäälle onnittelemaan vanhusta.

– Hän teki sen! Ei voi olla totta, tämä on ihmeellistä! Olen käynyt jääkiekko-otteluissa 60 vuoden ajan ja en ole ikinä nähnyt, että joku onnistuu tuossa kilpailussa, selostaja kertoo videolla.