Demi Lovato paljasti tatuointiensa traagisen syyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Demi Lovato nousi kansainvälisesti tunnetuksi Disneyn Camp Rock -elokuvien myötä. Texasissa varttunut teinitähti onkin nykyään yksi viihdemaailman seuratuimpia kaunottaria. Vuonna 2010 Lovato kirjautui vieroitushoitoon hermoromahduksensa takia.

19-vuotias laulaja kiertää parhaillaan Yhdysvaltoja Unbroken-kiertueensa merkeissä. Viime viikolla Demin esiintymisasu paljasti hieman liikaa, mutta nyt neitokainen on itse paljastanut miksi on hankkinut käsiinsä tatuointeja. Lovato nimittäin kertoi Glamour-lehdelle viillelleensä nuorempana itseään. Nyt hän yrittää peittää viiltelyssä käsiinsä tulleet arvet tatuoinneilla.

Demi Lovato on puhunut julkisuudessa avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan. Hän hakeutuikin vieroitushoitoon muun muuassa itsetuhoisen käytöksen takia. Ennen näyttävää hermoromahdustaan teinitähden kerrottiin lyöneen taustatanssijaansa kasvoihin. Väkivaltainen käytös saikin Lovaton viimein hakemaan apua ongelmiinsa.