Eliza Dushku on upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa urallaan näytellyt Eliza Dushku nähtiin taannoin The Alphabet Killer -elokuvassaan yläosattomissa. Suositun Dollhouse-televisiosarjansa toimintakohtauksen kuvauksissa viime vuoden lopussa loukkaantunut Eliza Dushku on sittemmin viettänyt hiljaiseloa.

Nyt Eliza on kuitenkin tehnyt näyttävän paluun parrasvaloihin, kun hän osallistui CNN-uutiskanavan Heroes : An All Star Tribute -julkkisjuhliin. Näyttävään iltapukuun sonnustautunut neitokainen osoitti jälleen olevansa upea ilmestys.

28-vuotias Eliza Dushku on nähty muiden muassa Buffy – vampyyrintappaja, Ruma Betty, Angel, 70’s Show ja Pelastaja -televisiosarjoissa sekä Tosi valheita -elokuvan tähtenä. Siinä hän näytteli Arnold Schwarzeneggerin tyttären roolia. Parhaillaan Dushku näyttelee Dollhouse-sarjassa ja toimii samalla myös sarjan tuottajana. Hänet on nähty vähissä vaatteissa julkisuudessa esimerkiksi Maxim-lehden sivuilla.