Jessica Stroup jätti housunsa kotiin baarireissulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähtien nuorta polvea edustava näyttelijä-malli Jessica Stroup poseerasi taannoin rohkeissa kuvissa Esquire-lehdessä. Kaunotar nähtiin poseeraamassa alusvaatteisillaan ja läpikuultavaan lakanaan verhoutuneena.

Sittemmin rohkeita kuvia on nähty paljon muitakin. Lauantaina kaunotar ikuistettiin juhlimassa ystävänsä Shenae Grimesin kanssa Miamissa. Valokuvaajat huomasivat heti, että Jessica näytti unohtaneen housut kotiinsa, mutta se ei neitokaisen juhlatunnelmaa häirinnyt.

24-vuotias Jessica Stroup on näyttelijä-malli, joka tunnetaan nykyisin parhaiten 90210-nuorisosarjassa nähtävästä Erin Silverin roolistaan. 15-vuotiaasta saakka mallintöitä tehnyt Jessica aloitti näyttelemisen 18-vuotiaana Nickelodeon-kanavan suositusa Unfabulous-sarjassa. Sittemmin hän on tähdittänyt jo monia sarjoja ja televisioelokuvia. Varsinainen läpimurto antaa vielä odottaa, mutta pian hänet nähdään valkokankaalla Homecoming-elokuvassa yhdessä Mischa Bartonin ja Matt Longin kanssa.