Kylie Jenner näyttävänä nettikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen kuopus Kylie Jenner yrittää parhaillaan saada jalansijaa mallina. Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa esiintyvä Kylie poseerasi aiemmin tänä vuonna isosiskonsa Kendall Jennerin kanssa OK!-lehdessä.

Äskettäin 14-vuotiaan realitytähden kerrottiin deittailevan australialaisen teinipoppari Cody Simpsonin kanssa. Tuore pariskunta kuvattiin äskettäin yhdessä uusimman Twilight-elokuvan ensi-illassa. Nyt hänet on kuvattu julkkisjuhlissa Herve Legerin muotiluomuksessa, joka ei välttämättä kaikkien mielestä ollut aivan sopiva asu 14-vuotiaan ylle.

Teinitähdet eivät näytäkään salailevan yhdessäoloaan, sillä heidät bongattiin tällä viikolla yhdessä Hollywoodissa. Australiassa suursuosion saavuttanut Cody Simpson muutti taannoin perheensä kanssa Los Angelesiin saadakseen jalansijaa myös Yhdysvalloissa.

Cody Simpson nousi kuuluisuuteen vuonna 2009. Hän duetoi iYiY-debyyttisinglellään räppäri Flo Ridan kanssa. 14-vuotiasta teinipopparia on verrattu australialaiseksi versioksi poptähti Justin Bieberistä. Syyskuussa Simpsonin kerrottiin palkanneen Bieberin managerin Scooter Braunin managerikseen.