Mies söi huumeita veljensä peräsuolesta ja kuoli

Nettivideot Ohhoh! · Neea Jokinen

Ihmisten sanotaan tekevän rakkaittensa puolesta mitä tahansa. Tänä vuonna Yhdysvalloissa tuli ilmi urhea, mutta kohtalokas sankariteko. Kaksivuotiaan lapsen äiti nimittäin pelasti rattaissa istuneen jälkikasvunsa junan alta. Sankarillisuus riisti kuitenkin äidin hengen, joka jäi itse junan alle.

Nyt Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa on tullut ilmi erikoinen kuolemantapaus. Eräs 20-vuotias nuorukainen nimittäin menehtyi, koska hän yritti pelastaa veljensä vankilatuomiolta. Mies söi veljensä takapuolesta kokaiinia. Poliisit pysäyttivät autolla liikkuneet veljekset tehdäkseen huumetarkastuksen heidän autossaan. Veljekset lukittiin tarkastuksen ajaksi poliisiautoon.

23-vuotias Deangelo Mithchell oli poliisit huomattuaan piilottanut kokaiinia takapuoleensa. Poliisiautossa käsiraudoissa istunut nuorukainen oli peloissaan tilanteesta ja käski veljään auttamaan. Hän nimittäin pakotti 20-vuotiaan Wayne Mitchellin nielaisemaan piilotetun kokaiinin takapuolestaan, jotta hän ei jäisi kiinni huumeiden hallussapidosta.

Poliisien mukaan nuorempi veli kuoli myöhemmin yliannostukseen. Deangelo Mitchelliä syytetään nyt huumeiden hallussapidosta sekä taposta. Tapauksesta on julkaistu verkkoon video, jossa nähdään, kuinka veljekset istuvat pidätettyinä poliisiautossa tarkastuksen aikana. Charlestonin poliisipäällikkö Jon Zumalt kertoi olevansa todella järkyttynyt tapauksesta.

– Se oli kuvottavaa. Olin todella järkyttynyt ja shokissa, kun näin videon, Zumalt kertoi WCIV-televisiokanavalle.