Paula Patton on upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla uusin Mission Impossible -elokuva sai maailman ensi-iltansa Lontoossa. Tuolloin leffan päätähti Tom Cruise sai seurakseen punaiselle matolle suomalaisen Samuli Edelmannin ja tietenkin myös uudeksi Bond-tytöksi aiemmin veikatun Paula Pattonin.

Nyt Paula on ollut juhlimassa Mission Impossible -elokuvansa ensi-iltaa New Yorkissa, jossa hänet ikuistettiin hieman rohkeammassa asussa kuin Lontoossa. Tällä kertaa tumma kaunotar nähtiin asussa, joka toi hänen muotonsa selvästi enemmän esiin.

36-vuotias amerikkalainen Paula Patton on näyttelijä, joka teki läpimurtonsa MIssion Impossible -elokuvassa vuonna 2011. Sitä ennen hän oli tähdittänyt monia muitakin elokuvia, joista tunnetuin lienee Precious. Patton on työskennellyt myös laulajana, ja hän olikin mukana laulamassa taustoja esimerkiksi Usherin miljoonia myyneellä Confessions-hittialbumilla. Neitokainen on naimisissa musiikkituottaja Robin Thicken kanssa ja parilla on yksi lapsi.