Victoria’s Secretin supermallien ylle lankesi synkkä varjo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin ja arvostetuin alusvaatemerkki Victoria’s Secret tunnetaan erityisesti siitä, että se käyttää malleinaan ainoastaan maailman kuumimpia supermalleja. Nyt luksusmerkin ylle on kuitenkin langennut synkkä varjo.

Amerikkalaislehti New York Post uutisoi eilen, että yrityksen päinvastaisista mainospuheista huolimatta se käyttäisi vaatteissaan raaka-aineita myös sellaisilta tuottajilta, joiden uskotaan käyttävän lapsityövoimaa.

Lehden mukaan tämä paljastui Bloomberg Newsin nyt haltuunsa saamassa, mutta jo vuonna 2008 suoritetussa, selvityksessä. Samana vuonna yhtiö korosti kampanjoissaan käyttävänsä reilun kaupan puuvillaa. Paljastuksen myötä yhtiön silloinen mainoslause on saanut mahdollisesti hieman uuden merkityksen.

– Hyvää naisille. Hyvää lapsille, jotka ovat heistä riippuvaisia, Victoria’s Secret markkinoi tuotteitaan muutama vuosi sitten.