Silminnäkijät hämmentyivät: Joulupukki pelasti miehen palavasta autosta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulupukki on tunnetusti parhaillaan valmistautumassa tulevan viikonlopun urakkaan, jossa hän jakaa lahjoja sadoillemiljoonille kilteille lapsille. Nyt Joulupukilla on ollut kuitenkin aikaa myös todelliseen urotekoon, sillä hän on pelastanut auto-onnettomuuden uhrin hengen.

Joulupukkina samana päivänä toiminut Brad Luddeke oli piipahtamassa Texasin Dallasissa, kun hän huomasi kahden auton kolaroineen rajusti. Toinen autoista oli kaiken lisäksi syttynyt tuleen, joka uhkasi sisällä olleen miehen henkeä. Vapaapalokunnassa toimiva Luddeke ei aikaillut, vaan ryntäsi pelastamaan miestä huolimatta pukkiasustaan.

Silminnäkijät saivat hieraista silmiään huomatessaan kuka onnettomuuden uhria oli kiiruhtanut pelastamaan. Joulupukki sai vedettyä matkustajan ulos autosta. Heti urotyön jälkeen pukki jäi vielä ohjaamaan liikennettä onnettomuuspaikalla, WFAA-TV uutisoi. Mies itse kertoi kanavalle olleensa iloinen voituaan auttaa, koska hän itse menetti 17 vuotta sitten oman poikansa auto-onnettomuudessa.