Katie Holmesin mekosta näkyi läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina näyttelemisen sijaan pääasiassa perhe-elämään keskittynyt Katie Holmes ei kovista yrityksistään huolimatta ole saanut näyttelijänuraansa uuteen nousuun. Taannoin Holmesin The Kennedy’s televisiosarja hyllytettiin, ja kaunottaren ura kärsi jälleen uudesta takaiskusta.

Viime kuussa Tom Cruisen 32-vuotias vaimo poseerasi Espanjan Vogue-lehdessä rohkeissa kuvissa ja nyt hän on poseerannut miehensä uuden elokuvan ensi-iltajuhlissa. Lontoon bileissä Cruisen rinnalla nähtiin suomalainen Samuli Edelmann, mutta New Yorkissa seurana oli vaimo Katie Holmes. Hänen mekkonsa osoittautui kuitenkin salamavalojen välkkeessä osittain läpinäkyväksi.

Katie Holmes teki läpimurtoroolinsa 1990-luvulla Dawson’s Creek -teinisarjassa. Vuonna 2006 Holmes avioitui näyttelijä Tom Cruisen kanssa. Pariskunnan yhteinen Suri-tytär on viisivuotias. Taannoin uutisoitiin kuinka Holmesin tähdittämä The Kennedy’s televisiosarja hyllytettiin Yhdysvalloissa. Kyseinen sarja piti olla Holmesin suuri paluu Hollywoodin kärkikastiin, sillä hän näyttelee sarjassa Jackie Kennedyn roolin. Televisiokanava päätti kuitenkin jättää sarjan esittämättä sen huonon käsikirjoituksen vuoksi.