16-vuotias mallikaunotar Gabrielle Joseph teki itsemurhan

Ohhoh! · Stara.fi

Aiemmin tällä viikolla maailmalla uutisoitiin kuinka 28-vuotias missikaunotar menehtyi syöpään. Nyt englantilainen teini-ikäinen mallikaunotar on päätynyt hautaan oman käden kautta. Daily Mirror -lehden mukaan itsemurhaan johtanut syy on järkyttänyt syvästi koko maata.

16-vuotias Gabrielle Joseph riisti nimittäin henkensä pian sen jälkeen, kun eräs poika oli perunut treffit. Heidän oli määrä mennä elokuviin, mutta poika perui tapaamisen tekstiviestillä. Poliisin mukaan Joseph oli hypännyt junan alle, mutta ennen sitä päivittänyt Facebook-sivuilleen viestin, jossa kertoi surmaavansa itsensä, koska treffit menivät pieleen.

Gabrielle Joseph oli toiminut esimerkiksi Hollister-kauppaketjun mallina. Vain viikkoja ennen itsemurhaa Gabrielle valittiin poseeraamaan Digital Photographer -lehteen. Lisäksi hän ylläpiti omaa mallitoimintaan keskittynyttä verkkosivustoa.