Povipommin rinnoista ja takapuolesta löytyi jättiyllätys – muodot eivät harhauttaneet

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huumeiden salakuljettajia saadaan yleensä kiinni esimerkiksi lentoaseman turvatarkastuksessa huumekoirien avustuksella. Äskettäin eräs nainen pidätettiin Bangkokissa, kun tämä oli piilottanut 1,5 kiloa kokaiinia rastoihinsa.

Nyt Italian lentokentällä on saatu kiinni 33-vuotias espanjalaismalli huumeiden salakuljetuksesta. Naisen rintojen ja takamuksen silikoni-implanteista löytyi nimittäin 2,5 kiloa kokaiinia. ANSA-lehden mukaan uhkea kaunotar oli pukeutunut tiukkaan ja avonaiseen paitaan, koska tämä yritti muotojaan esittelemällä harhauttaa tullivirkailijoiden ajatuksia.

Lentokentän poliisit kuitenkin kiinnittivät huomiota kaunottaren jättirintoihin ja ottivat tämän tarkastukseen. Poliisin epäilykset vahvistuivat tarkastuksessa, kun Brasiliasta matkustanut nainen antoi epäselviä vastauksia matkansa syystä. Kokaiinikätkö löytyi, kun kaksi naispuolista tutkijaa pyysivät naista riisumaan vaatteensa.