FedEx-lähetin sikailusta valtava YouTube-hitti

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukemattomia lähettipalveluja, joista tunnetuimpia lienevät DHL ja FedEx. Nyt jälkimmäisen toimituksesta on noussut Yhdysvalloissa haloo, kun yksityisasunnon valvontakamera tallensi hieman poikkeuksellisen tavan toimittaa lähetys perille.

Valvontakameran kuvista nähdään kuinka FedExin pakettiauto on pysäköitynä talon edustalle ja kuinka lähetti nostaa asiakkaalle toimitettavan tietokonemonitorin auton tavaratilasta. Sen jälkeen tapahtuu kuitenkin kummia, sillä mies ei tee elettäkään toimittaakseen pakettia ovelle, vaan sen sijaan heittää sen aidan yli pihamaalle. Videon julkaisijan mukaan näyttö hajosi reilun parin metrin pudotuksessa.

Videosta on muodostunut valtava nettihitti, sillä sen on muutamassa päivässä katsonut lähes kuusi miljoonaa ihmistä.