Gorillalauma ilmestyi viidakosta turistileiriin: ”Äärimmäisen harvinaista” – katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläintarhoissa ihmiset pääsevät näkemään gorilloja ympäri maailmaa, mutta luonnossa niiden näkeminen on äärimmäisen harvinaista. Nyt eräs turistijoukko on saanut todellisen onnenpotkun lomaillessaan Ugandassa sijaitsevan Bwindin luonnonpuiston liepeillä.

He asuivat nimittäin keskelle viidakkoa rakennetussa leirissä näkemättä vilahdustakaan gorilloista sieltä tehtyjen retkien aikana. Viimeisenä päivänä he saivat kuitenkin kokea jymy-yllätyksen, kun kokonainen gorillalauma ilmestyi yllättäen turistileiriin. Paikallisten mukaan sellaista sattuu vain muutaman kerran vuodessa. Tällä kertaa turisteilla oli videokamerat mukanaan, joten he onnistuivat tallentamaan vierailun ikimuistoiseksi videoksi.Kuva: YouTube