Miestä ammuttiin seksijuhlissa – luoti pelasti hengen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Väkivaltaisella välikohtauksella on äärimmäisen harvoin mitään positiivista seurausta, mutta poikkeus vahvistaa säännön. Nyt erään amerikkalaisen miehen henki on nimittäin pelastunut luodin ansiosta.

45-vuotias mies osallistui Orlandossa sijaitsevassa Knights Inn -motellissa koko yön kestäneisiin huume- ja seksijuhliin, kun paikalla sattui ampumavälikohtaus. Mies sai osuman AK-47 -rynnäkkökiväärin luodista ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Siellä hänen ampumahaavaansa paikanneet lääkärit huomasivat tarkemmissa tutkimuksissa, että miehen keuhkoissa on suurikokoinen syöpäkasvain.

Löydöksen seurauksena uhri kiidätettiin myös syöpäleikkaukseen, jossa puolet hänen oikeasta keuhkostaan poistettiin. Tällä kertaa siis sanonta ”Onni onnettomuudessa” piti varsin hienosti paikkansa. Orlando Sentinel -lehden mukaan mies on onnellinen käytyään kerralla kaksi kertaa lähellä kuolemaa ja pelastuneensa. Nyt hänellä on kuitenkin kymmenientuhansien sairaalalaskut maksamatta.