Mikrofoni jäi auki suorassa lähetyksessä – harjoittelijaa käskytettiin

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Monille media-alasta kiinnostuneille harjoittelujakso jonkin median toimituksessa on unelmien täyttymys. Ainakaan eräällä amerikkalaisella televisiokanavalla se ei kuitenkaan ole pelkkää ruusuilla tanssimista.

Losangelesilaisen KTLA-televisiokanavan uutisissa on nimittäin tapahtunut pieni kömmähdys, jonka johdosta studiossa sekoitettiin mikrofonit keskenään. Ensin uutisankkurin mikrofoni oli kiinni, mutta pian se saatiin auki. Tosin väärällä hetkellä. Kentältä tulevan suoran raportin päällä kuultiin kuinka uutisankkuri pyysi toimituksen Irene-harjoittelijaa tuomaan hänelle kahvia.

Kömmähdyksestä innostuneina toimittajat ryhtyvät kiusoittelemaan leikillään harjoittelijaa myös jatkossa, ja tämä joutuukin useita kertoja televisioruutuun. Samalla Ireneä pyydetään esimerkiksi hieromaan miesten niskoja suorassa lähetyksessä.