Typeryyden huippu: Murtovaras Facebookiin uhrinsa tietokoneelta – eikä kirjautunut ulos!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on lukemattomia kertoja todettu, että rikolliset edustavat keskimääräistä tyhmempää kansanosaa. Äskettäin siitä saatiin jälleen loistava esimerkki, kun amerikkalainen murtovaras päätti käyttää kohteekseen joutuneen asunnon tietokonetta henkilökohtaisiin tarkoituksiinsa.

Mies nimittäin katsoi parhaaksi tarkistaa oman Facebook-tilinsä kuulumiset talon omistajien tietokoneelta, mutta unohti jostain syystä kuitenkin kirjautua ulos Facebookista sessionsa jälkeen. Hänelle tuli nopea lähtö pakosalle, kun asukkaat palasivat lenkiltä, joten myös tietokone jäi varastamatta, CBS Atlanta uutisoi.

34-vuotias murtomies törmäsi pihamaalla asunnon omistajaan, mutta pääsi pakoon. Kotiinsa palanneet asukkaat huomasivat kuitenkin murtovarkaan Facebook-profiilin olevan yhä auki tietokoneellaan. Poliisi sai siten saman tien etsintäkuulutettua oikean miehen, joka on edelleen vapaana. Häntä odottaa pidätettäessä syytteet kahdesta murtovarkaudesta.