Joulukuusi sai pekonipeitteen – yhteensä 216 960 kilokaloria! Katso nettihitti

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan tuhansissa suomalaisissakin kodeissa kaivetaan varastoista joulukuusen koristeita ja pohditaan miten ne sisään kannettuun joulukuuseen lopulta asetellaan. Nyt verkossa nähdään yksi ratkaisu, jossa koristeina käytetään ainoastaan rasvaisia herkkuja.

Yhteensä joulukuusen koristeissa on YouTube-nettihitin mukaan yli 40 kiloa puhdasta rasvaa, sillä koristeina käytetään suuria määriä esimerkiksi pekonia, hampurilaisia ja muita herkkuja. Laihduttajan unelmaksi tätä kuusta ei välttämättä voi väittää, sillä siinä on miesten laskujen mukaan huimat 216.960 kilokaloria. Käytännöllinen se kuitenkin on, sillä jouluherkut voi syödä suoraan puusta käsin.

Kuva: YouTube

Kuva: YouTube