Rattijuoppo vei yliajamansa peuran sairaalan – poliisi pidätti

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rattijuopot ovat liikenteen vaarallisimpia uhkia, sillä useimmiten täysin humaltuneena ajavat kuljettajat toikkaroivat hengenvaarallisesti liikenteessä ja aiheuttavat onnettomuuksia. Nyt Yhdysvalloissa on pidätetty rattijuoppo, joka yritti pelastaa yliajamansa peuran.

29-vuotias Andrew Caswell ajoi maanantaina humalassa peuran päälle. Kaveriporukalla toikkaroinut Caswell päätti onnettomuuden jälkeen, että hän vie yliajamansa peuran lähimpään sairaalaan. Silminnäkijöiden vihjeiden avulla poliisit saivat kuitenkin pysäytettyä rattijuopon ennen kuin tämä ehti kuljettaa loukkaantuneen eläimen hoitoon.

Poliisin mukaan peura löytyi miehen auton takakontista kuolleena. Caswellia syytetään nyt rattijuopumuksesta, sillä miehen veren alkoholipitoisuus oli kaksi kertaa yli sallitun rajan. Poliisipäällikkö Todd Baxter kertoi The Democrat ja Chronicle -lehdelle, että vaikka miehen pelastusyritys oli kiitettävä, humalassa ajaminen ei ole sallittua.