Koomapotilas heräsi viime hetkellä – oltiin jo irrottamassa hengityskoneesta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulun alla voisi ainakin kuvitella, että maailmalla tapahtuu normaalia enemmän mukavia asioita ja ihmeparantumisia. Sellainen on ainakin nyt sattunut Yhdysvalloissa juuri joulun alla, kun Arizonassa koomassa maannut nuori mies on herännyt viime hetkellä selvitäkseen hengissä.

Opiskelijapoika Sam Schmid joutui taannoin rajuun auto-onnettomuuteen Arizonan osavaltiossa Yhdysvalloissa. Sairaalassa hänen todettiin vajonneen koomaan ja kytkettiin elämää ylläpitäviin laitteisiin. Lopulta lääkärit totesivat, että nuori mies oli aivokuollut. He olivat kuitenkin pahan kerran väärässä.

Schmid aiottiin nimittäin jo irrottaa hengityslaitteistaan, jolloin hän olisi menehtynyt ja hänen elimensä olisi lahjoitettu niitä tarvitseville. Vain muutama tunti ennen irrottamista hän kuitenkin yllätti nostamalla kaksi sormeaan osoituksena siitä, että hän oli edelleen tajuissaan. Viime hetkellä hengissä selvinneen nuoren miehen uskotaan toipuvan vammoistaan täysin.