Shokkikuva Facebookissa: Mies sitoi lapsensa roudarinteipillä – vankilatuomio uhkaa

Ohhoh! · Stara.fi

Sosiaalisten medioiden aikakausi on tuonut mukanaan paljon ongelmia erityisesti yksityisyyden suojaan, kun esimerkiksi yksityisiä viestejä on vuotanut julkisuuteen. Kolikon kääntöpuolena ne ovat tuoneet myös paljon hyvää erityisesti rikosten selvittämiseen.

Lukemattomat rikolliset ovat jääneet kiinni Facebookin avulla, kun he ovat esimerkiksi julkaisseet siellä kuviaan varastettua omaisuutta yllään tai retostelleet kavereilleen ryöstöillä. Nyt eräs 21-vuotias perheenisä on pidätetty ja joutumassa mahdollisesti vankilaan tyttärensä pöyristyttävän kohtelun johdosta.

Amerikkalainen mies julkaisi nimittäin Facebookissa kuvan alle kaksivuotiaasta tyttärestään, jonka kädet ja jalat oli sidottu ja suu peitetty roudarinteipillä. Kuvatekstissä isä totesi, että ”näin käy kun tytär lyö takaisin”. Kuva päätyi nopeasti poliisille, jotka pidättivät miehen ja veivät tyttären toisen perheenjäsenen hoiviin. Isä joutuu nyt oikeuteen vastaamaan teoistaan. Miehen Facebook-profiili on sittemmin poistettu.