Nörteille oma bordelli: Seksiä vaikka Avatar-hahmon kanssa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Prostituution kerrotaan olevan maailman vanhin ammatti, mutta ikäänsä nähden ala on kehittynyt huomattavan vähän. Nyt eräs amerikkalainen yrittäjä on kertonut kehittelevänsä nörteille suunnattua bordellia, jossa asiakkaat voivat harrastaa seksiä outojen otusten kanssa.

Nevadan osavaltioon avattavassa The Area 51 Alien Cathouse -nimisessä bordellissa ajatuksena on, että seksipalveluja tarjoavat erilaiset sci-fi -hahmot. Siten roolileikit vielään omasta makuuhuoneesta maksulliseen ympäristöön, Las Vegas Journal Review uutisoi.

Bordelliyrittäjä Dennis Hof pitää teemaa lupaavana ja uskoo, että nörtit haluavat harrastaa seksiä mielikuvitushahmojen kanssa. Valikoimiin tulee esimerkiksi Avatar-elokuvan päätähti Neytiri, Star Warsin Prinsessa Leia ja Futuraman Leela. Puvustuksesta vastaa alan maailmankuulu yrittäjä Heidi Fleiss.