Varas lähetti kuvansa uhrin Facebook-profiiliin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka typerä murtovaras oli kirjautunut uhrinsa tietokoneelta omalle Facebook-tililleen, mutta unohti kiireessä kirjautua tililtä ulos. Nyt toinenkin varas on syyllistynyt lähes samanlaiseen typeryyteen.

Amerikkalainen rikollinen oli nimittäin murtautunut Toyota RAV4 -autoon, josta hän varasti kaiken mukaan lähtevän. McDonoughin kaupungin poliisille tapauksen tutkinta ei ollut lopulta kovin hankala, koska uhri paljasti myöhemmin itse itsensä. Hän oli nimittäin ottanut käyttöön autostaan löytämänsä kännykän ja napsinut sen kameralla kuvan itsestään.

Kuvan ottamisen jälkeen varas oli tumpeloinut niin, että hän tuli lähettäneeksi kuvan suoraan puhelimeen liitetylle Facebook-tilille. Kyseinen tili sattui olemaan kännykän omistajan tili, jonne siis ilmestyi yllättäen rikollisen oma kasvokuva. Puhelimen omistaja muisti nähneensä miehen poistuessaan autonsa luota, AJC uutisoi. Nyt poliisi pyytää kansalaisia tunnistamaan miehen.