Seksiviestit lipsahtivat nolosti julkisuuteen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin yhteisöpalvelu Facebook lipsautti äskettäin julkisuuteen käyttäjiensä yksityisiä viestejä, mutta joskus niin käy myös eri palvelujen käyttäjien omien virheiden johdosta. Nyt verkossa kohistaan The Tech Guy -nimeä käyttävän teknologiagurun viesteistä.

Suosittuja nettilähetyksiä teknologiasta tekevä Leo ”The Tech Guy” Laporte tuli nimittäin vahingossa paljastaneeksi verkossa hyvin yksityiskohtaisen seksiviestittelynsä. Hänen ja rakastajan viestittely ehti vilahtaa TwitTV-palvelussa julkaistun nettilähetyksen ruudulla vain ohikiitävän hetken, mutta se riitti keskustelun leviämiseen. Teknologiajulkaisu Gawker nimittäin uutisoi mokasta nopeasti.

– Tule tänne. Olen alastomana sängyssä.

– Odotan sinua. Ovi on auki.

– Rakastan sinua.

– Voin yhä haistaa ja maistaa sinut.

Tätä keskustelua Laporte ei varmasti olisi halunnut julkisuuteen, mutta tapahtuneen jälkeen hän otti asian rennosti ja kertoi eläneensä Jennifer-vaimonsa kanssa asumuserossa jo pitkään. Hän ei edes yrittänyt kiistää suhdettaan ja ihmetteli miksi asiasta nousi niin kova kohu mediassa.