Suosikkinäyttelijän huumekauppias-poika vankilaan 10 vuodeksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Michael Douglasin jälkikasvu Cameron Douglas jäi vuonna 2009 kiinni huumekaupasta. Hän tunnusti syyllistyneensä muun muuassa amfetamiinin ja kokaiinin salakuljettamiseen sekä myymiseen. Cameronille määrättiin viime vuonna viiden vuoden vankeustuomio huumerikoksista.

Nyt suosikkinäyttelijän pojan uutisoitiin saaneen jälleen tuomion huumerikoksista. Vankilassa viruvan Cameronin sellistä löytyi nimittäin huumeita. 33-vuotiaan Cameronin viiden vuoden vankilatuomioon lisättiin vielä neljän ja puolen vuoden tuomio.

– Minua hävettää. Olen kamppaillut tämän sairauden kanssa yli puolet elämästäni, Cameron kertoi oikeudessa Radar Online -sivuston mukaan.

Huumeriippuvuudesta kärsivän Cameronin Diandra-äiti murtui oikeudessa vuolaaseen itkuun kuultuaan poikansa tuomiosta. Äiti olikin täysin poissa tolaltaan oikeudessa tuomion julistamisen jälkeen. Hän muun muuassa unohti kännykkänsä oikeussaliin.

Michael Douglas kirjoitti taannoin tuomarille kirjeen, jossa hän pyysi lieventämään poikansa tuomiota. Alunperin kirje oli salainen, mutta tuomari päätti kertoa siitä myös julkisesti. Isänsä ja isoisänsä tavoin myös Cameron Douglas on näytellyt elokuvissa. Hänet nähtiin sivuosassa esimerkiksi vuonna 2003 ensi-iltansa saaneessa It Runs in the Family -elokuvassa. Cameron esiintyi myös Loaded-elokuvassa vuonna 2008.