Oudot ruumisarkut ihmetyttävät maailmalla – katso kuvat

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp kertoi äskettäin haaveilevansa ainutlaatuisista hautajaisista. Näyttelijä haluaa nimittäin poistua keskuudestamme unohtumattomalla tavalla. Johnny ehdotti, että hän olisi hautajaisissaan viskitynnyri ja tähden surijat joisivat hänestä.

Nyt maailmalla villitsee erään afrikkalaisen taiteilijat tekemät ruumisarkut. 66-vuotias Ghanassa asuva Paa Joe nimittäin rakentaa asiakkailleen erikoisia ruumisarkkuja. Yksi taiteilijan luomuksista on ruumisarkku, joka näyttää esimerkiksi jättimäiseltä ananakselta.

Paa Joe piti tänä vuonna Lontoon Jack Bell -taidegalleriassa näyttelyn, jossa hän esitteli omalaatuisia tuotoksiaan. Sen jälkeen taiteilijan ruumisarkkujen suosio on levinnyt jo maailmalle. Mies on muun muuassa rakentanut ruumisarkut, jotka näyttävät Coca-Cola-pullolta ja Nokian kännykältä.