Teinipojan pysäyttävä kertomus kuolemasta koskettaa verkossa – katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Verkossa levisi äskettäin pysäyttävä kotivideo, jossa itsemurhaa useaan kertaan harkinnut poika kertoi kokemuksistaan koulukiusaamisen uhrina. Nyt verkossa on julkaistu koskettava tarina erään teinipojan kamppailusta elämän ja kuoleman välillä.

Ben Breedlove -niminen poika julkaisi Youtube-palvelussa 18. joulukuuta koskettavan videon, jossa hän kertoo raskaasta elämästään sydänvian kanssa. Ben muun muuassa kertoo videolla olleensa kolme kertaa kuoleman rajalla sairaskohtauksien takia. Katso videon toinen osa alta.

Kaksiosaisessa videotarinassa Ben kuvailee, miltä tuntuu olla kuoleman rajoilla. Teinipoika kertoo muun muuassa nähneensä valkoisen ja kirkkaan valon sekä tunteneensa todellisen rauhan. Benin tarina aiheuttaa monien silmissä kyyneleitä, sillä nuorukainen menehtyi joulupäivänä.