X Factor -juontaja haluaa Nicole Scherzingerin: ”Hän on tulikuuma”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen X Factor -kykyjenetsintäkilpailu on ollut viime aikoina jatkuvasti otsikossa tuomarisotkujen ja tunteikkaiden hetkiensä merkeissä. Nyt supersuositun ohjelman kulisseista paljastui romanssihuhuja, sillä juontaja Steve Jones kertoi olevansa ihastunut kollegaansa.

Walesialainen Steve Jones nimittäin pitää X Factor -ohjelman tuomaria Nicole Scherzingeriä ”kuumana pakkauksena”. Juontaja kertoikin, että hän pyytäisi heti Pussycat Dolls -yhtyeen keulahahmoa treffeille, jos he eivät olisi kollegoita. Steve kuitenkin kertoi, että tällä hetkellä parin suhde on vain ammatillinen.

– Nicole on tulikuuma, mutta olemme vain kollegoita ja hyviä ystäviä. Jos joskus jätän X Factorin, aion pommittaa Nicolea puheluilla. Jos vain emme olisi… Steve kertoi Access Hollywood -sivustolle.

34-vuotias Steve flirttaili tällä viikolla miljoonien katsojien edessä Nicolelle X Factor -ohjelman finaalissa. Juontaja nimittäin vihjaili, että hän tulisi viettämään joulun yhdessä Nicolen kotona. Poptähti punastui kameroiden edessä kollegansa flirtille kommentille.

Steve Jonesin väitettiin äskettäin menettävän paikkansa X Factor -ohjelman toisella tuotantokaudella Nicole Scherzingerille. Juontaja on kertonut, ettei välittäisi potkuista, koska hän löytäisi jotain muita töitä. Steve aloitti uransa Esquire-lehden mallina ja sittemmin hän alkoi työskentelemään juontajana. Hän on myös suunnitellut Good Souls -vaatemalliston vuonna 2010.