Lindsay Lohanin isä iloinen tyttärensä alastonkuvista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkistähti Lindsay Lohan poseeraa parhaillaan täysin alastomana maineikkaan miestenlehden Playboyn kannessa ja sisäsivuilla. Kaunottaren tiedetään saaneen mallikeikastaan miljoonan dollarin palkkion. Äskettäin Lindsayn tähdittämän Playboy-lehden kerrottiin menevän kuin kuumille kiville.

Lindsay Lohan esitteli äskettäin sulojaan myös bikineissä Havaijin rannoilla. Nyt tähden Michael-isä kertoi, että on iloinen tyttärensä menestyneiden nakukuvien puolesta. Isän mielestä Lindsayn alastonkuvat olivat nimittäin ”hyvä veto” tyttärensä uran kannalta. Michael Lohan ei kuitenkaan halua nähdä 25-vuotiaan-tyttärensä nakukuvia.

– Alastonkuvat olivat hyvä veto hänen uransa kannalta. Jos hän on iloinen niistä, niin olen minäkin, Michael Lohan kertoi Lifechangers-televisio-ohjelmassa.

Michael Lohan kuitenkin uskoo, että Playboy-kuvat on kuvattu asiallisesti ja tyylikkäästi. 51-vuotias julkkisisä kertoi myös, ettei aio enää ikinä katsoa tyttärensä tähdittämiä rivoja elokuvia. Hän ei nimittäin pysty katsomaan Lindsayn seksikkäitä kohtauksia.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan ikuistettiin taannoin punaisella matolla kuvissa, missä tähden hampaat näyttivät syöpyneen pois kovien huumeiden takia. Asiantuntijoiden mukaan törkyiset hampaat johtuivat muun muuassa säännöllisestä tupakan ja pilven poltosta. Sittemmin tähti hankkikin itselleen uudet hampaat ja esitteli arvostetun hammaslääkärin tuotosta mikroblogissaan julkaistussa kuvassa.