Väärennetty kansikuva väittää Twilight-tähteä homoksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljoonien teinityttöjen päiväunien kohde Taylor Lautner nimettiin äskettäin Glamour-lehden äänestyksessä maailman toiseksi seksikkäimmäksi mieheksi. Twilight-komistus nähtiin tänä vuonna Suomen valkokankailla muun muuassa pääosassa toimintaelokuvassa Siepattu.

Taylor Lautner joutui aiemmin tänä vuonna homohuhujen keskiöön, kun hänet bongattiin homoseksuaalien seurassa illallisella. Nyt 19-vuotias teinitähti on joutunut jälleen samaisten väitteiden kohteeksi. Tällä kertaa kyseessä on kuitenkin erään photoshoppaajan törkeä pila.

Verkkoon on nimittäin julkaistu People-viihdelehden tekaistu kansikuva, jossa väitetään Lautnerin tulleen ulos kaapista homoseksuaalina. Kansikuvassa muun muuassa väitetään, että teinitähti kertoo lehden sisäsivuilla avoimesti homoseksuaalisuudestaan. People-lehden edustaja ilmoitti pian kansikuvan julkaisemisen jälkeen, että kyseessä on muokattu pilailuversio.

– Kansikuva on todella naurettava ja törkeä väärennös, People-lehden edustaja kertoi ABC-uutissivustolle.

Lautnerin useat fanit joutuivatkin huijatuiksi muokatun kansikuvan takia. Esimerkiksi Def Jam -tähti Russell Simmons kirjoitti Twitter-blogissaan olevansa ylpeä siitä, että teinitähdellä oli rohkeutta astua esiin homoseksuaalina. Myöhemmin totuuden selvittyä Simmons kirjoitti, ettei voi ymmärtää ihmisten törkeää huumorintajua ja vitsailua toisten seksuaalisuudesta.

Michiganissa varttunut Taylor Lautner myönsi taannoin elävänsä kaksoiselämää. Hän kertoi joutuvansa aina välillä nipistämään itseään, sillä komistus kertoi ettei ole aina uskoa supertähteyttään todeksi. Lautner kertoi myös ettei asu Los Angelesin julkkiskatraan seassa, vaan elää vapaa-aikanaan hyvin tavallista elämää. Näyttelijä riemastutti myös taannoin ihailijansa, sillä hän paljasti voivansa seurustella faninsa kanssa.

Uusimmat