Typerä teinivaras narautti itsensä Facebookissa – katso kuva

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset edustavat tunnetusti keskimääräistä tyhmempää kansanosaa, ja tämä väite vahvistuu kerta toisensa jälkeen. Hämmästyttävän usein rikolliset narauttavat itse itsensä silkkaa tyhmyyttään. Näin on käynyt tälläkin kertaa, kun teinivaras julkaisi kuvansa verkossa.

18-vuotias pittsburghilainen teinipoika on jäänyt kahden rikoskumppaninsa kanssa kiinni supermarketin murtovarkaudesta retosteltuaan saalisrahoillaan Facebookissa.Kuva: Pittsburghin poliisi

Poika nimittäin julkaisi yhteisöpalvelussa valokuvan, jossa hän poseeraa rahanipun kanssa. Poliisi sai nopeasti vihiä kuvasta ja pidätti miehen. Samalla myös 17- ja 14-vuotiaat rikostoverit jäivät kiinni. He olivat saaneet kaupasta saaliikseen yli 8.000 dollaria rahaa sekä tupakkaa, makeisia ja shekkejä.