Vuoden 2011 pahimmat bikinivilautukset – katso rintavat rantakuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vuosi 2011 lähenee loppuaan, sillä uutta vuotta juhlistetaan jo ensi viikonloppuna. Samaan aikaan kulunutta vuotta ynnätään yhteen monin tavoin. Nyt eräs amerikkalainen sivusto on julkaissut kuvasarjan kuluneen vuoden 2011 noloimmista bikinimokista.

Viihdemaailman naistähtien värittämässä kuvasarjassa muun muuassa nähdään, kuinka kaunottarien pienet bikinit vilauttavat hieman odotettua enemmän. Eräässä kuvassa esimerkiksi nähdään, kuinka Lindsay Lohanin yläosa on valahtanut pois paikoiltaan aaltojen kuohuissa. Katso lista kuvineen tästä.

Myös muun muuassa näyttelijätär Courteney Cox vilautti tänä vuonna vahingossa nänninsä rantameiningeissä. Noloimpien bikinimokien joukkoon on ikuistettu muun muuassa huippumalli Bar Refaeli, räppärivaimo Coco sekä aikuisviihdetähti Angelicue Frenchy Morgan. Myös Spice Girls -poppari Geri Halliwell vilautti liikaa söpöissä bikineissään.