Teinityttö uhrasi henkensä pelastaakseen syntymättömän lapsensa

Ohhoh! · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen Oklahomassa tuli tänä vuonna ilmi urhea, mutta kohtalokas sankariteko. Eräs äiti nimittäin uhrasi henkensä pelastaakseen syntymättömän lapsensa. 41-vuotias nainen sairasti syöpää, mutta kieltäytyi hoidoista, jotta hänen jälkikasvunsa saisi mahdollisuuden elämään.

Nyt Yhdysvaltojen Idahossa on tullut ilmi samantyyppinen tapaus. Raskaana ollut 17-vuotias teinityttö Jenni Lake nimittäin kieltäytyi syöpähoidoista, koska hän halusi pelastaa syntymättömän lapsensa. Jenni ehti pidellä Chad-poikavauvaansa sylissään 12 päivän ajan ennen kuin syöpä nujersi teiniäidin.

– Olen valmis tähän ja tein sen, mitä minun pitikin. Haluan vauvani terveenä maailmaan, sairaalassa maannut Jenni oli kertonut hoitajalle The Daily Mail -lehden mukaan.

Jenni sairastui syöpään 16-vuotiaana ja kävi läpi rajuja kemoterapia-hoitoja. Saatuaan tietää yllättävästä raskaudestaan, teinityttö päätti luopua syöpähoidoista. Teinitytön perhe ei pidä Jennin kuolemaa tragediana, vaan rohkeana uhrauksena. Heidän mukaan Jenni ei myöskään kertaakaan katunut päätöstään. Chad-vauva on nyt teinitytön perheen ja hänen 19-vuotiaan poikaystävän huostassa.