Valvontakamera kuvasi törkeät murtovarkaat itse teossa

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme aiemmin tässä kuussa tapauksesta, jossa naisvarkaiden nolo törttöilu tallentui valvontakameraan. Videolla nähtiin, kuinka naiskaksikko varasti yöaikaan naapurinsa talon edustalta arvokkaita joulukoristeita. Sen jälkeen naiset asettivat ne näytille omalle pihamaalleen.

Nyt Yhdysvalloissa etsitään sydämettömiä varkaita, jotka särkivät erään perheen jouluilon totaalisesti. Miesjoukko nimittäin varasti omakotitalon joulukuusen alta kaikki perheen joululahjat. Törkeä varkaus tallentui omakotitalon kuistin valvontakameraan ja poliisi on julkaissut videon varkaudesta verkkoon.

– Joululahjamme varastettiin tänä aamuna. Emme olleet kotona, mutta saimme videon varkaista, jotka muun muuassa potkaisivat ovemme rikki. Sen jälkeen he kantoivat joululahjamme autoonsa, kodin omistaja kertoi The Daily Mail -lehden mukaan.

Videolla nähdään, kuinka hopeinen auto parkkeeraa omakotitalon pihalle. Sen jälkeen autosta astuu ulos neljä miestä, jotka lähtevät vuorotellen talon sisätiloihin varastamaan paketoituja lahjoja. Videolla myös näkyy, kuinka he varastavat perheen tietokoneen sekä television. Poliisi yrittää saada julkaistun videon avulla apua varkaiden tunnistamiseen.