Vammautunut mies hakkasi bikiniryöstäjät kainalosauvoilla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen sisu tunnetaan myös muualla maailmassa, mutta nyt eräs amerikkalainen mies on osoittanut todellista sisua. Jalkavammansa takia kainalosauvoja liikkumisessaan tarvinnut mies joutui nimittäin kamppailemaan kahden naisryöstäjän kanssa.

Floridalainen William Joseph Knowles oli maanantaina kävelyllä, kun häntä lähestyi kaksi naista, joista toisella oli vain bikinit yllään. Naiset iskivät silmänsä avuttoman oloiseen mieheen ja aikoivat ryöstää hänet. Toinen naisista otti miestä takaa kiinni ja toinen yritti ottaa miehen taskusta lompakon.

Mies onnistui kuitenkin antamaan kainalosauvoillaan kovan vastuksen, jolloin naiset ehtivät vain hieman hieman pahoinpidellä miestä. Mies sen sijaan ehti lyödä molempia useita kertoja sauvoillaan. Nyt molemmat naiset on saatu kiinni ja he odottavat oikeudenkäyntiä vankeudessa, South Florida Sun-Sentinel uutisoi. Knowles kertoi lehdelle, että kainalosauvat osoittautuivat käteviksi itsepuolustuksessa.