Bradley Cooper pokasi Zoe Saldanan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmanhistorian tuottoisimmaksi elokuvaksi aikoinaan noussut Avatar nosti tähdeksi myös leffan naispääosaa esittävän Zoe Saldanan. Tumma elokuvakaunotar erosi viime kuussa kihlatustaan Keith Brittonista 11 vuoden yhteisolon jälkeen. Eron jälkeen Saldana teki muun muuassa vapaaehtoistyötä hyväntekeväisyyden parissa.

Nyt Hollywood on saanut jälleen uuden ja kuuman julkkisparin, sillä Saldanan uutisoitiin deittailevan näyttelijä Bradley Cooperin kanssa. 33-vuotias kaunotar on huhujen mukaan korviaan myöten ihastunut maailman seksikkäimmäksi mieheksi äänestettyyn Cooperiin. Pariskunta kuvasi äskettäin yhdessä The Words -elokuvan.

– He todellakin seurustelevat, lähde kertoi E! Online -sivustolle.

Lähteen mukaan tuoreen pariskunnan romanssi on jo muuttunut vakavampaan suuntaan, sillä näyttelijät ovat kertoneet seurustelustaan lähipiirilleen. Heidän kerrottiin myös suunnittelevan romanttista lomamatkaa laskettelun parissa. Viime kuussa supertähdet bongattiin New Yorkissa yökerhossa läheisissä tunnelmissa.

Zoe Saldana piti koko uransa ajan yksityiselämänsä tiukasti poissa julkisuudesta, mutta viime keväänä näyttelijättären kerrottiin kihlautuneen ex-poikaystävänsä kanssa. Sittemmin Saldana ei ole juurikaan hätistellyt paparazzeja kotinsa edustalta. Kauhea kankkunen -tähti Bradley Cooper on yhdistetty viime aikoina poptähti Jennifer Lopeziin ja ranskalaiskaunotar Melanie Laurentiin. People-lehti nimesi tänä vuonna näyttelijäkomistuksen maailman seksikkäimmäksi mieheksi.