Jonne Aaronin piina ohi – tänään näyttävä paluu keikoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka suomalainen suosikkiyhtye Negative joutui perumaan massiivisen keikan Meksikossa, kun bändin laulaja Jonne Aaron sairastui yllättäen. Hänen umpisuolensa jouduttiin leikkaamaan ja toipuminen kesti odotettua pidempään.

Negative tekee tänään näyttävän paluun keikkalavoille Tampereen Pakkahuoneella ja huomenna Espoon Amarillossa. Kuluneella viikolla yhtye on ehtinyt myös treenaamaan settinsä teräkuntoon. Jonne kertoo olevansa valmis palaamaan esiintymislavoille.

– Odotan innolla tulevia uudenvuoden keikkoja. On ollut hieno laulaa taas sairasloman jälkeen. Takana on ensimmäiset bänditreenit viikkoihin ja ollaan treenattu vähän spessua vaihtuvan vuoden kunniaksi, Jonne Aaron kertoi tunnelmistaan Staralle.

– Tampereen Pakkahuoneella tänään on varmasti hieno meininki sillä onhan kyseessä ”kotiareena”. Lauantaina venytetään kieliä ja äänihuulia Espoossa. Negative toivottaa näiden keikkojen myötä kaikille oikein riehakasta ja menestyksekästä uuttavuotta 2012!

Viikonlopun keikoilleen suosikkiyhtye on muokannut hieman ohjelmistoaan, jotta keulahahmo ehtisi myös hieman hengähtää keikan aikana. Suuria muutoksia ei ole luvassa, mutta Jonnen mukaan yleisö kuulee pari yllättävääkin kappaletta.