Tytön tanssivista kulmakarvoista valtava nettihitti: ”Uskomaton taito!”

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

YouTube-palveluun julkaistaan päivittäin videoita, joissa ihmiset esimerkiksi esittelevät erikoistaitojaan. Jotkut videoista nousevatkin nopeasti nettihiteiksi. Nyt nettihitiksi on noussut eräs video nuoresta tytöstä, joka osaa leikitellä taitavasti kulmakarvoillaan.

Videolla nähdään, kuinka tyttö alkaa nykimään kulmakarvaansa taustalla soivan musiikin tahtiin. Pian tytön toinenkin kulmakarva lähtee mukaan tanssahteluun ja sen jälkeen alkaakin melkoinen kulmakarvojen täyteinen tanssiesitys.Kuva: YouTube

Tytön kulmakarvat nimittäin liikkuvat näyttävästi vuorotellen musiikin rytmissä. Tyttö ei näytä edes juurikaan keskittyneeltä, sillä hän hymyilee kameralle samalla, kun kulmakarvat liikkuvat ja tanssahtelevat rytmikkäästi. Tytön hauska talentti on naurattanut jo yli miljoonaa katsojaa.