Kosinta rajusti pieleen – sormuksen synkkä tausta paljastui Facebookissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikolliset ovat usein jääneet kiinni siksi, että he ovat käyttäneet varastamaansa omaisuutta itse. Esimerkiksi taannoin eräs amerikkalaismies jäi kiinni törkeästä tapahtumasarjasta. Mies oli tappanut vanhuksen ja varastanut tältä kihlasormuksen, jolla hän kosi tyttöystäväänsä pian rikoksen jälkeen.

Sittemmin eräs 25-vuotias mies kosi tyttöystäväänsä varastetulla 2.600 euron arvoisella timanttisormuksella. Ryan Jarvisin tyttöystävä suostui kosintaan, jonka jälkeen miehen tuore kihlattu julkaisi kuvia hulppeasta sormuksestaan Facebookiin. Poliisi saikin varkaan kiinni tämän kihlatun nettikuvista, joissa nainen hehkutti uutta sormustaan.

Burlington Free Press -sivuston mukaan tyttöystävä myös ilmoitti pian Facebook-statuksessaan olevansa kihloissa. Poliisi sai nimettömiä vihjeitä sormusvarkauden jälkeen naisen kihlauskuvista ja timanttisormus osoittautuikin pian varastetuksi. Mies oli napannut arvokkaan sormuksen kultasepänliikkeestä ja juossut sen kanssa pakoon. Poliisin kuulusteluissa mies myönsi, että varkaus oli typerä teko.