Surkea karaokelaulaja buuattiin lavalta – hyökkäsi yleisön kimppuun

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin kymmenettuhannet ihmiset joutuvat päivittäin kärsimään kanssaihmisten niin sanotusta laulamisesta, kun kansalaiset ryntäävät sankoin joukoin karaokebaareihin esittelemään taitojaan. Suomalaiset tyytyvät kuitenkin yleensä kuuntelemaan esityksiä tyynesti antamatta suurempaa kritiikkiä.

Nyt Yhdysvalloissa yleisö on kuitenkin antanut hieman liiankin suoraa palautetta eräälle surkealle laulajalle. Ohion Sanduskyssä sijaitsevassa Cabana Jack’s -ravintolassa on nimittäin sattunut ikävä välikohtaus, jossa yleisöltä saamastaan kritiikistä suivaantunut mies menetti itsehillintänsä ja hyökkäsi yleisön kimppuun.

20-vuotias mies ehti lyödä kolmea asiakasta ennen kuin raivokohtaus saatiin keskeytettyä. Poliisin mukaan yleisö oli alkanut buuata laulajalle kesken kappaleen, jonka jälkeen mies oli heittänyt yleisöä mikrofonilla ja ryhtynyt pahoinpitelemään katsojia. Nyt miestä odottaa syyte kolmesta pahoinpitelystä. Kaiken lisäksi mies oli baariin alaikäinen, joten hän saa syytteen myös siitä.