Krokotiili varasti ruohonleikkurin – näytti hoitajille kaapin paikan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Eläintenhoitajat ovat ensimmäisinä tulilinjalla aitauksissa asuvien eläinten yllättävissä hyökkäyksissä. Esimerkiksi tänä kesänä Ähtärin eläinpuiston kaksi hoitajaa loukkaantuivat, kun naaraskarhu raateli heitä ruokinnan ja tarhan siivouksen yhteydessä.

Nyt Australiassa on tullut ilmi tapaus, missä ärhäkkä krokotiili näytti hoitajilleen niin sanotusti kaapin paikan. Elvis-krokotiili nimittäin varasti matelijapuiston työntekijän ruohonleikkurin. Sydneyn matelijapuiston johtaja Tim Faulknerin mukaan viisimetrinen Elvis oli napannut ruohonleikkurin suuhunsa, kun työntekijä oli leikkaamassa sen aitauksessa ruohoa.Kuva: Network Ten

– Elvis sai napattua kiinni ruohonleikkurin päädystä ja veti sen mukanaan veden alle, Faulkner kertoi Network Ten -uutisten mukaan.

500 kiloa painava krokotiili oli näpistyksensä jälkeen vartioinut laitetta useiden tuntien ajan. Eläintenhoitajat houkuttelivat Elviksen pois ruohonleikkurin luota kengurun lihalla, jotta he saivat laitteensa takaisin. Krokotiilin laguunissa kahlannut työntekijä joutui myös etsimään veden pohjasta Elviksen hampaita, jotka olivat irronneet näpistyksen yhteydessä.

Työntekijöiden mukaan Elvis-krokotiili on aina ollut ärhäkkä. Krokotiili siirrettiin taannoin vapaudesta matelijapuistoon, koska tämä oli hyökännyt usein kalastusveneiden kimppuun Darwinin kaupungin vesistöissä. Elvis joutui muutama vuosi sitten eristyksiin, kun matelija tappoi kaksi naaraskrokotiilia. Eläinhoitajien mukaan kaapin paikan näyttänyt Elvis tulee tallustelemaan ”rinta rottingilla” ympäri aitaustaan varkaudestaan ylpeänä.