Idols-sensaatio Niina Kähkönen: ”Kamerat lisäsivät paineita”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailun uusi tuotantokausi käynnistyi tänään televisioruuduissa, kun Oulun koelaulujen satoa päästiin näkemään kotikatsomoissa. Lähetyksen ylivoimaisesti suosituin laulaja oli 30-vuotias Niina Kähkönen, joka kertoi joutuneensa nuorempana koulukiusatuksi.

Idols-Niina lauloi erittäin hyvin ja vieraileva tuomari Anna Abreu veikkasi hänestä jopa koko kisan voittajaa. Staran Chaos Tube -tiimi tapasi Niinan haastattelun merkeissä. Suosikkilaulaja kertoi jännittänensä kuvaustilanteessa erityisesti ympärillä olevia televisiokameroita.

– Tuomareille laulaminen ei jännittänyt, kamerat lisäsivät paineita, Niina Kähkönen kertoi Chaos Tube -blogille.

Rauhallisia kävelylenkkejä ja kitaransoittoa harrastava Kähkönen kertoi lisäksi julkisuuden kiinnostavan, mutta vain markkinointimielessä.

– Julkisuudessa oleminen on itsensä markkinointia, kaikki julkisuus ei kuitenkaan kiinnosta.