Valokuvausilmiö hämmentää: Kauniit tytöt nuolevat ovenkahvoja

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla uutisoidaan vuosittain useista huolestuttavista ilmiöistä, joista viime vuonna noteerattiin laajasti useat erilaiset valokuvissa poseeraamiseen liittyvät trendit. Niistä planking oli niin vaarallinen, että kuvaustilanteissa menetettiin useita ihmishenkiä.

Nyt Japanissa on yleistynyt varsin erikoinen uusi ilmiö, joka ei ainakaan terveydellisessä mielessä ole kaikkein vaarattomin. Kyseessä on nimittäin trendi, jossa nuoret kauniit naiset nuolevat ovenkahvoja. Kuten moni ilmiö aiemminkin, tämäkin sai alkunsa hetken mielijohteesta.





Kuva: Planet27.wordpress.com

– Kaikki sai alkunsa juovuksissa otetuista Twitter-kuvista. Me ajattelimme, että ovenkahvoja nuolevista tytöistä tulisi hitti. Ai Ehara vastasi viestiini ja perusti Doorknob Shojo -blogin, jossa hän julkaisi tusinoittain kuvia ovenkahvoja nuolevista tytöistä, ilmiön käynnistänyt valokuvaaja Ryuko Azuma kertoi Kotaku-julkaisulle.





Kuva: Doorknobgirl.tumblr.com

Lukemattomien fetissien maassa tämä tuskin kuulostaa kovin eksoottiselta, mutta muualla maailmassa ilmiö voi aiheuttaa hieman ihmetystä. Virukset kun tunnetusti leviävät juuri ovenkahvojen välityksellä. Monet saavat kuitenkin nautintoa nuolemisesta tallennettujen kuvien katselemisesta, sillä otoksille on perustettu useita omia verkkosivuja, joista löytyy kymmenittäin alan kuvia. Ovenkahvan tilalle katsoja voi kuvitella jotain muutakin.