Cameron Diaz paljasti järisyttävän bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Cameron Diazin treenatun vartalon on uutisoitu viime aikoina olevan jo liiankin lihaksikas. Näyttelijäkaunotar varjelee yksityiselämäänsä julkisuudelta, mutta äskettäin hänen kerrottiin eronneen baseball-tähti Alex Rodriquezista puolentoista vuoden seurustelun jälkeen.

Nyt 39-vuotias näyttelijäkaunotar on viettänyt aurinkolomaa Havajilla, jossa hän esitteli upeaa bikinivartaloaan muiden lomailijoiden lisäksi myös paparazzeille. Katsomista olikin, sillä neitokainen on edelleen todellisessa huippukunnossa. Hoikimmista päivistään hän on kuitenkin saanut onneksi muutaman luonnollisen lisäkilon.





Kuva: Splash News





Kuva: Splash News





Kuva: Splash News

Cameronin uutisoitiin äskettäin iskeneen silmänsä rap-tähti P. Diddyyn. Huhujen mukaan näyttelijätär ja räppäri soittelevat toiselleen seksipuheluita ja pitävät hauskaa yhdessä. Heidät onkin viime aikoina bongattu useaan otteeseen läheisissä tunnelmissa ravintolaillallisilla.

Keväällä Cameron Diaz paljasti Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa rakastavansa pornoa ja katsovansa sitä hotelleissa. Tähti työskenteli taannoin ex-poikaystävänsä Justin Timberlaken kanssa Bad Teacher -elokuvan parissa. Ensi vuonna lähinnä komedioihin suuntautuneelta näyttelijättäreltä on luvassa ainakin kaksi uutta elokuvaa.